Webinar over initiële aanlevering gegevens abonnementstarief

Donderdag 21 november is er van van 15.00-16.00 uur een webinar over de eerste aanlevering van gegevens voor het abonnementstarief Wmo. Voor de uitvoering van het abonnementstarief moeten gemeenten tussen 2 en 15 januari voor alle Wmo-cliënten een startbericht aanleveren bij het CAK.

Aanmelden

Wilt u deelnemen aan dit webinar? Meld u dan aan. Zodra u bent aangemeld, ontvangt u een link naar de omgeving waar u op 21 november het webinar kunt volgen. Op de dag zelf ontvangt u 2 uur voor aanvang deze link nogmaals.

Vragen stellen

Tijdens het webinar kunt u via de chatfunctie vragen stellen. Heeft u echter nu al specifieke vragen, geef deze dan door aan Dimphy van der Zanden. We stellen het webinar samen op basis van de vragen.

Terugkijken

Bent u op 21 november verhinderd? U kunt het webinar op ieder gewenst tijdstip terugkijken. Als u zich wel inschrijft, ontvangt u na het webinar direct een link waarmee u het webinar kunt terugkijken en ontvangt u ook de PowerPoint-presentatie die gebruikt wordt tijdens het webinar. Een aantal dagen later plaatsten we een link naar het webinar op de pagina Abonnementstarief Wmo.