Lokale Energie Etalage geeft inzicht in uw energietransitie

Waar zit de energie-opgave in uw gemeente? En waar zet u op in als bestuurder/raadslid? De Lokale Energie Etalage maakt de voortgang van de energietransitie zichtbaar door lokale trends en energiegebruik, beleidsinzet van gemeenten en lokale initiatieven bij elkaar te brengen.

Door uw gemeente met andere gemeenten te vergelijken, doet u inspiratie op voor het versnellen van de energietransitie. Benut de Lokale Energie Etalage en monitor de voortgang van uw gemeente in de energietransitie. De beleidsinzet is door de gemeenten zelf ingevuld via de energie-enquête.

Kaart met vergelijking

Gemeenten spelen een sleutelrol in het realiseren van het Energieakkoord en het Klimaatakkoord van Parijs. De kans is groot dat u ook energieambities heeft. Welke keuzes maakt uw gemeente? En wat doen andere gemeenten? Met één klik op een enquêtevraag krijgt u een kaart van Nederland met het antwoord van gemeenten.

Maak een rapport van uw gemeente

De Lokale Energie Etalage is een schatkamer vol informatie en inspiratie. Met de nieuwe pdf-functie maakt u in een handomdraai een energietransitierapport van uw eigen gemeente voor wonen, werken, maatschappelijk vastgoed, mobiliteit en duurzame energieproductie.

Meer informatie