Dialoogdiners circulaire economie

Lokale overheden werken op verschillende manieren aan de klimaatopgaven. Bestuurders, wetenschappers en opinieleiders zoeken naar antwoorden op de vraag hoe een duurzame samenleving het best vorm kan krijgen. De VNG organiseert dit najaar drie dialoogdiners voor bestuurders. 

Het eerste diner vindt op 11 november plaats in Hoofddorp. Met bijdragen van onder meer wethouder Marja Ruigrok van de gemeente Haarlemmermeer, van het Rathenau Instituut en van Martijn van der Steen, co-decaan en adjunct-directeur van de Nederlandse School voor het Openbaar Bestuur.

Het tweede diner vindt op 18 november plaats in Oss. Met bijdragen van onder meer burgemeester Wobine Buijs van Oss, van het Rathenau Instituut en van en van Martijn van der Steen, co-decaan en adjunct-directeur van de Nederlandse School voor het Openbaar Bestuur.

Het derde diner vindt op 21 november plaats in Oosterwolde. Met bijdragen van onder meer burgemeester Harry Oosterman van Ooststellingwerf, van Theo Spek, hoogleraar landschapsgeschiedenis aan de Rijksuniversiteit Groningen en van Martijn van der Steen, co-decaan en adjunct-directeur van de Nederlandse School voor het Openbaar Bestuur.

Meer informatie

Het aantal plekken is beperkt tot 30 deelnemers. Heeft u vragen? Neem dan contact op met met Maike Popma via maike.popma@vng.nl.